RMK

Id: 10113

RMK
Mitt namn är Rikard RMK de Bruin och har mitt ursprung i Nederländerna. Under hela mitt liv har jag varit intresserad av musik i alla olika former. Redan som barn fanns där ett sort intresse för musik då jag började skriva egna texter, komponera låtar vid pianot och bilda band med mina skolkamrater. Efter många pianolektioner i ryggen, kom jag i början av 2005 i kontakt med hiphop.

Vid denna tidpunkt visste ingen hur det skulle sluta...... (Mystisk musik)

Efter att ha blivit helsåld på denna genre är det nu min största passion samt det jag prioriterar först av allt i mitt liv. Sedan rappkarriärens början, har jag nu lyckats producera x-antal låtar som ligger utspridda lite varstans på internet. Redan från start har jag varit aktiv i gruppen "K.I.M.M" som består utav Mig själv, samt min mycket gode vän Mattias Borg.

Med vind i seglen har mitt namn och även min musik spridits över hela landet. Låten Du Är en Vacker Person som K.I.M.M släppte sommaren 06 har blivit nedladdad ca. 200.000 gånger. Även sololåten Den Sanna Kärleken har blivit hyllad med siffran 100.000 i antal nedladdningar. Som man kan förstå har internet varit till en extremt stor hjälp till att göra RMK till den jag är idag.

I dagsläget bor jag i Stockholm där jag studerar estetisk-musik på heltid. Övrig tid går åt till att göra musik samt umgås med vänner.

Enkelt kan tyckas, men ack så trivsamt.
^