ROCK´n SENSATION

Id: 11955

ROCK´n SENSATION
Rock N Sensation levererar välkända låtar i lyxförpackning.
En glammig after ski show med sång i världsklass som garanterar ert evenemang glädje och energi!
Jenny och Mikael är en oerhört proffsig duo som vet hur man agerar på scen. De har båda lång musikalisk erfarenhet gällande TV, företagsevent samt andra typer utav shower och scenuppsättningar.
Tillsammans blir de en oslagbar kombination och en given succé på just er tillställning.
En vassare duo än Jenny och Mikael är svår att finna!

Jenny Redenkvist
Jenny har agerat på de flesta större scener i Sverige både som soloartist samt tillsammans med andra artister (exempelvis Carola, Tommy Nilsson och Charlotte Perreli). Hon har även framträtt en del utomlands i länder som Monaco, Sicilien och Tyskland. Hon har också varit med i den Danska Melodifestivalen och i andra större tv tillställningar för både SVT och TV4. Jenny agerar dessutom konferencier på olika events (bland annat för Telias storsatsning The next big thing) och kan ses som leadsångerska för det populära nattklubbskonceptet Housetåget.

Mikael Erlandsson
Att stå på scen i Moskva framför 30,000 personer i publiken samt med en tv publik på ca 300 miljoner tv-tittare är en vardag för Mikael Erlandsson som slagit stort som artist i de baltiska länderna samt i Ryssland. Att han dessutom kan tillägga titeln big in Japan efter 9 succéalbum i Japan är ytterligare en bonus.
Utöver Mikaels utländska framgångar har han också varit med i den Svenska Melodifestivalen (som artist) två gånger. Han har självfallet skrivit bidrag (som låtskrivare) till andra länders melodifestivaler (bland annat för Danmark, Polen och Lettland och Sverige naturligtvis). Man kan helt klart kalla Mikael för ett fullblodsproffs som har arbetat i de flesta show- och scenproduktioner både i Sverige och utomlands.
^