Roger Pontare
Det finns en person i artistsverige som är något alldeles extra och det är Roger Pontare. Med sin röst, sin värme och med pondus och utstrålning som få har denne karismatiske man från fjället vunnit vägen rakt in i svenska folkets hjärtan och två gånger även vunnit Melodifestivalen; 1994 med ”Stjärnorna” (tillsammans med Marie Bergman) och 2000 med ”När Vindarna Viskar Mitt Namn”.

Det är inte många som besitter hans förmåga att trollbinda en hel publik med sin närvaro. Med sitt artisteri utstrålar han en styrka och trygghet som når långt ut över scenkanten, långt utanför hörlurarna och tv-bilden, rakt in i människan.

Roger Pontare är något så säreget som en artist som väljer sin egen väg. Hemma i Norrland kan han koppla av med sin familj, hämta kraft och inspiration från naturen och finna en jämvikt till det hektiska artistlivet.
”Vi måste återerövra kontrollen över våra egna liv och drömmar”, säger mannen som har tagit framgången med ro.

Förutom att Roger setts i Melodifestivalen har han arbetat med en mängd olika projekt och musikstilar, en möjlighet till variation som han tycker mycket om. Han är en oerhört kompetent sångare med en kraftfull röst och har genom åren sjungit med såväl gospelkörer och symfoniorkestrar som jazz- och storband. Även musikal och visa ligger honom varmt om hjärtat och han har medverkat i bl.a. musikalerna ”Jesus Christ Superstar” och ”Ain´t Miss Behavin´”.

Få artister har en sådan äkthet i sitt artisteri, en närvaro av sällan skådat slag och ett mod att gå lite utanför gängse ramar. Han är en fantastisk röst, en man med enorm utstrålning och en mycket ödmjuk människa som följer sin egen inre övertygelse. Roger Pontare passar väldigt bra i företagssammanhang tack var sin breda repertoar, sin förmåga att med bravur hantera många olika musikstilar, men kanske framförallt för sin publikkontakt, varma humor och totala närvaro på scenen.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.