Royal Geezer

Id: 15150

Royal Geezer
Vi höjer stämningen på partyt med Rock - Pop - Reggae - Disco - Hårdrock kryddat med en nypa Funk & Blues. Vi gör egna tolkningar av klassiska hits från 70 - tal till nutid. Kungliga Covers med både tyngd och sväng, 100 % live och alltid med en egen touch.

Royal Geezer är ett Stockholmsbaserat band bestående av rutinerade musiker som börjat spela covers på nytt. Vi har kul när vi spelar och för oss är det viktigt att skapa en bra livekänsla och en bra vibe i lokalen. Det blir alltid bra drag, fullt ös på dansgolvet, allsång och mycket kärlek i luften på våra spelninger. Stora leenden och härlig glädje, både på scen och i publiken. Det är vi stolta över.

Vi varvar manlig och kvinnlig leadsång, har en bred repertoar som varieras beroende på spelställe och publik. Vi har repertoar för en helkväll c:a 3-4 timmar om så önskas.

Tidigare referenser: Företagsevent, privata fester, födelsedagsfester, bröllopsfester och en rad krogar och klubbar i Stockholmsområdet med omnejd (Engelen,Thaiboat, M/S Vindhem m.fl.) Vi kan även ordna paketlösningar där tex. sång vid vigsel + DJ + Discoljus till festen samt vår livemusik ingår vid större evenemang. Tveka inte, boka oss. Vi levererar !

Mer info finns på Facebook/ Royal Geezer
^