Rydell & Quick

Id: 415

Rydell & Quick
Rydell & Quick - Sveriges mest turnérande rockband! Rydell & Quick är idag Sveriges mest turnérande och efterfrågade rockband med stora succéer på turné. De har gjort över 3 000 shower och slagit över 70 publikrekord.


Rydell & Quick är ett komplett band med 5 personer på scenen och 4 tekniker. Frontar gör Malin Quick - saxofon/sång och Christer Rydell - gitarr/sång.


Rydell & Quick´s specialitet är att leverera en show med ett otroligt drag och tryck i,där show och musik vävs samman med ljud och ljus av yppersta klass. Det är en mycket fartfylld och medryckande konsert som bjuds, med en sprudlande energi och en publikkontakt som är unik.


När man bokar Rydell & Quick så kommer de med allt förutom själva scenen. Produktionen består av ljud/ljus-anläggning, moving heads, trossar, färgväxling, tekniker,transporter samt en specialdesignad scendekor.Allt ingår när du bokar Rydell & Quick. Produktionen som väger 14 ton rullar i en ny 18 meters mega-trailer.


Rydell & Quick släppte sitt album R.O.C.K.O.H.O.L.I.C 2006 som gick rakt in på 6:e plats på Svenska Topplistan och låg 8 veckor i rad på Topp 40 och 4 veckor på Topp 20 och har nu sålts i över 10 000 exemplar i Sverige.
^