SAMUEL, ROBIN & JESSICA

Id: 8902

SAMUEL, ROBIN & JESSICA
Det som vi har att erbjuda är Ett helt skräddarsytt koncept som passar allt ifrån den stora till den lilla krogen perfekt.
Vi erbjuder en spektakulär show där Robin dansar och gärna tar med sig någon tjej upp på scen och Samuel åmar sig till grymt bra club musik i spektakulära scenkläder och Jessica agerar konferencier till dessa uppträdanden.

Vi har nöjjet att samarbeta med wazzi och lottar gärna ut deras häftiga digitalspännen, halsband mm under kvällen.

Teman på olika fester är alltid kul att ha, det kan vara allt ifrån t.ex. säsongsbetonat, studio 54, 80 tal, fetisch mm. Där man sen kan vinna priser ifrån wazzi för bästa utklädnad.

I det stora hela kan vi erbjuda ett fullspäckat program som sträcker sig fån festens början på krogen med mingel uppträdande tävlingar, teman mm. Kom gärna med egna förslag! Vi har hittills inte fått några förslag som varit för galna för oss.

Jessica, Samuel och Robin kan inte bokas separat. Utan vi kör alla tre tillsammans och kommer överens med krögaren huruvida de vill ha upplägget på just sin krog

Vi är de tre som gör partyt och får igång folket och jag lovar när vi kommer så ser vi till att de mest stillasittande människor börjar röra på sig.
^