Sandra Wigren

Id: 3591

Sandra Wigren
Sandra entrar en mörk scen med brinnande facklor iförd en mantel med huva, till mystisk stämningsfull musik.

Därefter följer en koreografi med facklorna samstämmigt till musiken. Med nära kontakt till publiken- inbjuder hon dem att känna den varma närvaron av elden och skapar en magisk atmosfär. Hon eldar sakta med facklorna på sina armar, ben och sin mage och släpper inte publiken med blicken en sekund.

Nästa moment består av en cermoni med krossat glas. Sandra krossar vinflaskor med en hammare på ett skynke på scenen, och dansar sedan på det krossade glaset med hög koncentration. Hon väljer ut någon i publiken att delta, och denne får komma upp på scenen. Där visar Sandra den utvalde att ställa sig på hennes mage då hon lägger sig på det krossade glaset.

Tempot blir högre i musiken och Sandra tänder på sina Poj. Kedjor med stora bollar av eld som hon svingar i luften och som bildar ett kraftigt ljud. De stora eldkloten bildar ett fascinerande mönster av eld.

När musiken åter tonas ner i tempot tänder hon ytterligare ett par facklor och avrundar showen med att spruta några rejäla moln av eld. Avslutningsvis slukar och släcker hon de båda facklorna i munnen och det blir åter mörkt på scenen.
^