SCHLAGERNIGHT

Id: 10787

SCHLAGERNIGHT
Hallå ! Här kommer ett riktigt sommarerbjudande från SCHLAGERNIGHT – Festen som betalar sig själv !

SCHLAGERNIGHT är årets kanske mest kompletta och prisvärda partypaketet som passar alla typer av fester, åldrar och smaker och består av entertainern Jonny, party discjockeyn Mattias, barmästaren Robert och croupieren Stefan.

Tillsammans erbjuds en komplett helhetslösning som passar alla typer av fester och arrangemang som kräver upplevelse,
kvalitet, service, och kunskap samt 20 års erfarenhet ! Detta kompletta partypaket innehåller en total lösning av både underhållning, musik, casino och bar samt all utrustning som behövs för alla typer av tillställningar.

SCHLAGERNIGHT bygger på att eventbolag eller festarrangörer skall kunna erbjuda ett komplett festarrangemang av hög klass och kvalitet samt med stort innehåll en kväll utan att kund eller arrangör behöver betala !

Därför rekommenderar SCHLAGERNIGHT att man har en betalade bar under hela kvällen där all försäljning går till arrangören / eventbolaget som på detta sätt slipper kostnaden för ett komplett och professionellt arrangemang.

Med detta som utgångspunkt så är: "SCHLAGERNIGHT - Festen som betalar sig själv !"

Själva partypaketet omfattar:

1. Entertainer
1. Party Deejay
1. Barmästare
1. Croupier
+ Karaoke med över 1.000 st. låtar.
+ Ljud & Ljus för alla storlekar av fester och arrangemang.
+ Komplett mobil bar.
+ Komplett Back Jack bord.
+ Planering, drinkmenyer och inköp av dryck.
+ Samtliga förberedelser som en fest kräver.
+ 100 % Partyvarning ! ! !

Just nu har SCHLAGERNIGHT ett extra fördelaktigt erbjudande där en ”kick back” på 1.500:- utgår för varje genomfört arrangemang som bokas innan 1 November ! Har du råd att låta dina kunder missa detta kompletta partypaket ? !

För mer information om SCHLAGERNIGHTS olika tjänster så rekommenderas ett besök på hemsidan omgående, och glöm
inte att kontakta SCHLAGERNIGHT när det är dags att boka ett arrangemang som är kostnadsfritt för både kund och arrangör !
^