SHOWSTARS

Id: 9640

SHOWSTARS
Välkommen till Showstars!

Vi vågar säga: - Grattis du har hittat rätt!

Showstars Entertainment är ett företag som levererar förstaklassig under- hållning. Varesig du söker en solosångare/sångerska eller en hel showgrupp så kan du lita på oss! Att skapa minnesvärda liveupplevelser där folk träffas, det berör oss !

När du arbetar med oss som showleverantör strävar vi alltid efter att vara en flexibel leverantör med klara och snabba svar. Vi skräddarsyr underhållningen för ert evenemang ,efter era önskemål!

Artister:
Alla våra artister är handplockade och innehar känslan av underhållning ut i fingerspetsarna. De flesta av våra artister har tidigare i sina karriärer arbetat för bla. Wallmans, Sunwing, Cabaret Lorensberg etc etc.

Full Produktion:
Med professionella producenter, koreografer och artister skapar vi första-
klassig underhållning till en bred målgrupp.
Ytterligare en av framgångsfaktorer är att vi reser "Full Produktion".
Showstars Entertainment äger själva allt från små ljudsystem för accapella uppdrag till "Line-Array" (stort ljudsystem) system för stora publikmassor. Våra egna tekniker och roddare är alltid med vid alla framträdanden och vi sköter alla våra transporter med egna fordon

Från liten till stor produktion:
Från trubaduren eller soloartisten till färgsprakande dinnershow vi har lösningen! Vi levererar det direkta, det nära, det som upplevs här och nu. Du ser artisterna på scenen, i nästa ögonblick känner du vinddraget när de rör sig ute i publiken. Du känner värmen från Elvis och ser hans svettpärlor när han sjunger till just dig. Gör som DHL, Atlas Copco, Elektrolux, Handels Högskolan, TV4, Peab, Grand Hotell, Sodexho, IFL, och många flera av våra kunder... Boka Showstars och minnen som består!
^