Sisters of Soul

Id: 16231

Sisters of Soul
Vi har spelat i Shanghai, London, Berlin och Paris på stora evenemang med tusentals besökare. Vi har representerat Sverige och svensk musikindustri på mässor, vi har spelat i hallar fyllda med Volvo- och Scanialastbilar. Vi har spelat för näringslivschefer, politiker, tjänstemän och kvinnor på myndigheter och organisationer. Vi har spelat i huvudstaden Stockholm och på så många svenska orter att vi nästan tappat räkningen.

I svenska fjällen, på anläggningar med delfiner, på hotell, på båtar, på värdshus, på företagsfester och på galor för svensk fotboll med Zlatan i publiken. Vart vi än har befunnit oss eller vem vi spelat för så har vi alltid älskat det vi gör och kommer mer än gärna och spelar för dig. Tillsammans med en bra ljud- och ljusproduktion blir det en fulländad upplevelse för oss alla.

Sisters of Soul är Linda och Anna, två rutinerade artister med lång erfarenhet från branschens toppskikt. Vi samarbetar ofta med Sveriges artistelit och lånar gärna ut våra röster i radio- och TV-reklam. Sisters of Soul utstrålar stil, ärlighet, humor, närhet och värme. TRIO – Sisters of Soul tillsammans med gitarrist och musikbakgrunder. Liveband – Sisters of Soul tillsammans med gitarr, bas, keyboard och trummor.

Vi har möjlighet att göra en mindre sättning i början av kvällen och under senare delen av kvällen vara fler musiker då vi höjer och ökar tempot. Mycket stor repertoar och skön blandning – motown, golden oldies, country, rock, pop och schlager.
^