Sisters of Soul

Id: 5143

Sisters of Soul
Sisters of Soul har arbetat professionellt som musiker i 15 år och deras erfarenhet av företagsevent är något utöver det vanliga, inget är för stort eller för litet.
ABBA-show för SSAB i Shanghai, Efterfestpartyband på Globen/annexet efter Idrottsgalan, Grünewoche mässan i Berlin.

Sisters of Soul har representerat Sverige & svensk musik tillsammans med Svenska exportrådet, spelat på kundträffar i anknytning till mässor i Frankfurt, Köln, Hannover, Paris och London. De har gjort afterski i Hemavan, Kittelfjäll, Storlien & Sälen.

De rutinerade tjejerna jobbar främst med musiken i centrum. Middagsshow med gitarrist och ösiga backtracks eller musiker och liveband, det får kunden bestämma! De har ett stort kontaktnät av musiker allt för att kunna möta upp gästernas behov.

Sisters of Soul utstrålar stil, klass, ärlighet, roligt, närhet och värme.

Några av kunderna:
Volvo bussar, Swecon, Scania, Skolverket, Spendrups, Saab Aero, Siemens , SKL, SJ, SSAB, ABB, Asm, Volvo system, Grundfos, Kia PW, Toyota, Bt truks, Schneider, Elektroskandia, Tekniska verken, Memira, Swedbank, SEB, Väderstaverken och SAAB Aero för att nämna några.

Hur går det till?
Vid middagsunderhållning lyssnar de till kundens önskningar och mål med kvällen. De tar in vad gästerna har gjort på dagen, om gästerna känner varandra, fördelning män-kvinnor, vilken stämning kunden själva tänkt sig, är respektive med, behövs konferencier, toastmaster osv. Ska musiken vara i förgrunden eller i bakgrunden.

Exempel på showutbud:
(alla koncept kan göras på trio eller liveband, dvs 3 – 6 personer)

Smooth, cocktail, jazz, svartvitt…

Snygg, skön musik där de spelar kända låtar, leker med musiken och ger sin version - snyggt både för öra och öga.

Internationella gäster
Sisters of Soul har stor erfarenhet att jobba mot internationella gäster, då de varvar känd internationell musik och svenska exporter som ABBA och Roxette.

Musiktävling, spontant och roligt!
Sisters of Souls oerhört populära musiktävling. Bjuder in till allsång och spontana glädjetjut då de kittlar tävlingsnerven i gruppen. Inget papper & penna, ingen individuell tävling utan enkelt uppdelat i större lag (beroende på placering). Detta kan göras innan middagen, till dessert/kaffe eller under konferensen. Sisters of Soul har tävlat med allt från 5 till 300 personer!

Melodikryss
Melodikrysset live, lodrätt och vågrätt, i vinkel, dubbelfrågor och allt som hör till. Sisters of Soul tillhandahåller kryssplan och delar upp gästerna i grupper om ca 4 personer. Detta kan göras under en middag, då med musik och frågor insprängda mellan rätterna alternativt ett samlat inslag ca 50 min till dessert/kaffe, fördrink eller lunch.

Efter middagen…

Sisters of Soul Liveband
Tillsammans med professionella musiker på trummor, bas, piano, gitarr & sång är de
sex personer. Detta är ett liveband är med stor kapacitet och kan framföra allt från jazz till hårdrock. Vi har spelat på allt, från bal till after-ski. skön musik på Gästgiveri och partyband på Idrottsgalans efterfest i Globen/annexet.

Med Livebandet är det bara fantasin som sätter gränser!
Smooth Jazz Evening
ABBA Afton
Rock all Night Long
Visor i skymningen
Allsång
Country and Bourbon
After Beach/ski/wood/golf
Klassiskt partyband
^