Sixten

Id: 15233

Sixten
Sixten är enmansbandet som ger en musikupplevelse som en hel orkester. Med proffsigt arrangerade bakgrunder och ett snyggt gitarrspel samt med förstklassig Ljud & ljusutrustning blir kvällen något alldeles extra.


Sixten har nog den grymmaste ljusshow i hela Sverige på en person. Konceptet består av förinspelade bakgrunder som arrangerats med tyngdpunkten på bra takt och driv i musiken.


En person, men låter och ser ut, som en hel orkester. Sixtens repertoar är bred med allt från finstämda visor och ballader till pub/allsångslåtar eller Partyröj. Sixten anpassar alltid kvällen efter publikens önskemål. Sixten spelar även upp till rena danskvällar och gör även helkvällar med antingen Mogen dansmusik eller Modernt. Eller en blandning.


Sixten passar ypperligt till dansrestaurangen, danstävlingar , Afterskin eller den lokala puben. Sixten har spelat på bl a . Stena Line, Viking Line, Afterski i Trysil, och utomlands på Gran Canaria, Mallorca , Teneriffa och Alanya under flera år Repertoaren är otroligt bred och med en snygg inramning med ljud och ljus i världsklass.
^