SOS Big Band

Id: 14255

SOS Big Band
Vill du att vi ska spela på din fest? Vill du intervjua oss? Vill du spela med oss? Oavsett vad du vill kan du använda formuläret här för att få fatt i oss.

Bandet byter gärna skepnad och anpassar sig efter omständigheterna. Man kan boka mindre sättningar för privata fester, företagsevent och liknande arrangemang. Din och vår fantasi sätter gränserna. Hör gärna av dig om du har en idé så ska vi se om vi kan genomföra den.

Lite historia
SOS Big Band leds av Stefan "Abbe" Nordin. Bandet är det tredje han har hunnit starta i sitt liv. Redan som 15-åring drog han igång det första, på skolan i Anderstorp. Det andra, LUSen, startade han i Linköping när han pluggade till ingenjör. Väl flyttad till Stockholm efter tagen student gick det inte lång stund innan han drog ihop Sound of Swing Big Band som förekommit i många skepnader under åren. I starten förlitade man sig till stora delar på gamla studentmusiker, men i ökande grad och vartefter namnet spridits och blivit känt, har man dragit till sig allt fler musikstudenter.
^