Stardust

Id: 12300

Stardust
Coverbandet STARDUST erbjuder en färgsprakande show där vi blandar de stora gamla hitsen från 50-, 60-, 70-, 80- och 90-tal med nyare partyhits från dagens topplistor med stort fokus på en helgjuten show! Bandet förvandlas lätt från ett hårdrocksband i spandex till ett dansband i fina kostymer, allt efter kundens önskemål!

Bandet har bl.a. anlitats som partyband på midsommarafton av Sveriges största nattklubb, Fun club, som är belägen på M/S Viking Line Cinderella.

STARDUST sätter stor vikt vid den musikaliska kompetensen, samt att ljudet på spelstället håller hög klass. Bandet lägger även stort fokus på den visuella delen med snygga scenkläder och en approach att verkligen HA KUL och underhålla publiken.

Bandet består av fem unga, rutinerade musiker med bred erfarenhet musikalisk kompetens och ett förlutet inom såväl jazzen som pop/rock/hårdrock.Medlemmarna i bandet är skolade frilansande musiker med stor erfarenhet av alla aspekter av nöjesbranschen. Bandets medlemmar har bl.a. arbetat med artister som Amy Diamond, Brolle, Janne Schaffer, Magnus Bäcklund, Kicki Danielsson, Jimmy Jansson, Uno Svenningsson m.fl.

Stardust kan bokas antingen som trio eller kvartett beroende på spelställe, utrymme och budget

Självklart får ni ett gäng duktiga musiker med erfarenhet av såväl live som studiojobb med sikte på att leverera en show besökarna sent ska glömma!

John Berglund - Bas/Sång
Anders Wällensjö Lindh - Trummor/Sång
Robin Ahnlund - Gitarr/Sång
Anton Dromberg - Keyboard

Kommentarer:

2014-03-31 17:22
Betyg: 5

Som "stammis" på Engelen har jag genom åren sett/hört ett mycket stort antal band av varierande kvalité. Hur mycket "stammis" är jag då, låt mig säga så här, om du frågar Nor i baren vem jag är så vet han direkt och kan även tala om vad jag alltid beställer/dricker... De Sotos är ett av de band jag har gillat under åren, som ni vet är de en bra referens punkt. När jag och mina vänner hörde er blev vi dels imponerade av er mix av låtar, dels kvalitén på ert framträdande och hur ni spelade/hanterade instrumenten... Grymt imponerade var vi och jag påstår att vi som var i lokalen bjöds på en härlig resa i musikens underbara värld. Jag vill med all tydlighet uttrycka att ert uppträdande placerar sig på den klart övre halvan av alla de band jag sett/hört/mött Utöver detta vill jag dessutom tacka för att ni "har ett så jä..a gött sett att möta och hantera publiken"... TACK FÖR EN GRYM KVÄLL... Dan Leijon Storck Sverige AB

2012-07-09 13:28
Betyg: 5

Vi hade Stardust på vårt bröllop nu i Lördags (7/7) och kan bara säga att Helvete vad bra dom är. Musiken på festen blev helt grym tack vare dom. Otroligt proffsiga på och av scenen. Tusen tack och vidare efosra gärna detta mail till dom. Mvh Anders Borg

2012-04-03 10:54
Betyg: 5

Toppenbra!! Mvh Vicktoria Säll Kinna Stadshotell

^