Stardust

Id: 12300

Stardust
Coverbandet STARDUST erbjuder en färgsprakande show där vi blandar de stora gamla hitsen från 50-, 60-, 70-, 80- och 90-tal med nyare partyhits från dagens topplistor med stort fokus på en helgjuten show! Bandet förvandlas lätt från ett hårdrocksband i spandex till ett dansband i fina kostymer, allt efter kundens önskemål!

Bandet har bl.a. anlitats som partyband på midsommarafton av Sveriges största nattklubb, Fun club, som är belägen på M/S Viking Line Cinderella.

STARDUST sätter stor vikt vid den musikaliska kompetensen, samt att ljudet på spelstället håller hög klass. Bandet lägger även stort fokus på den visuella delen med snygga scenkläder och en approach att verkligen HA KUL och underhålla publiken.

Bandet består av fem unga, rutinerade musiker med bred erfarenhet musikalisk kompetens och ett förlutet inom såväl jazzen som pop/rock/hårdrock.Medlemmarna i bandet är skolade frilansande musiker med stor erfarenhet av alla aspekter av nöjesbranschen. Bandets medlemmar har bl.a. arbetat med artister som Amy Diamond, Brolle, Janne Schaffer, Magnus Bäcklund, Kicki Danielsson, Jimmy Jansson, Uno Svenningsson m.fl.

Stardust kan bokas antingen som trio eller kvartett beroende på spelställe, utrymme och budget

Självklart får ni ett gäng duktiga musiker med erfarenhet av såväl live som studiojobb med sikte på att leverera en show besökarna sent ska glömma!

John Berglund - Bas/Sång
Anders Wällensjö Lindh - Trummor/Sång
Robin Ahnlund - Gitarr/Sång
Anton Dromberg - Keyboard
^