STEFAN ODELBERG

Id: 7135

STEFAN ODELBERG
Stefan Odelberg är en duktig magiker och entertainer med humor, scennärvaro och fingerfärdighet. Du har sett honom trolla, sjunga och dansa i Melodifestivalen. Han har gästat Rhapsody in Rock, uppträtt på Victoriadagen, gjort eget tv-program; Semestercharmören och är nu aktuell med turnén Stjärnklart tillsammans med Marie Fredriksson m.fl. och i januari 2009 sätter han upp en unik föreställning med Göteborgs Symfoniker.

Men allting började på Cabaret Lorensberg för mer än 10 år sedan och sedan dess har Stefan varit med i en rad sammanhang och satt upp ett flertal egna shower bl.a. Its Magic, En skön kväll med Stefan Odelberg och En Jubileumsshow som alla fått fantastiska recensioner och det är inte att undra på.

När Stefan Odelberg intar scenen tar han plats. Med sin humor blandat med hans magiska trick fängslar han publiken. Utan att avslöja för mycket kommer det bjudas på fartfylld magi, underhållande dans och från publiken högljudda skratt. Vare sig han är er konferencier eller kvällens underhållare.

Stand-up magi
Scenshow i högt tempo med mycket humor, magi och musik. Showens grund kommer från alla de krogshower som Stefan Odelberg haft runt omkring i landet. En Stand-up-magic-show med rekvisita, skulle kunna vara ett bra uttryck på formen.

Tankeläsning
Tillsammans med sin kvinnliga assistent Andrea Bonde, och delar från publiken gör Stefan Odelberg denna mystiska underhållning. Med slutna ögon kan Andrea veta mer än du anar. Snygg underhållning som inte sätts sedan Truxas tid.

Konferencier
Stefan är en påläst konferencier som vet vikten av att inte tappa seriositeten och den röda tråden men ändå behålla skratten.

Större scenproduktioner
Stefan Odelberg kommer med sin sammansvetsade ensemble till er. Illusioner, scen och ljuseffekter blandas med livesång, showdans och humor - du kommer att bli överraskad!

Möjligheterna är obegränsade när det gäller Stefan Odelberg. Kontakta oss för mer info.
^