Steppin Out
STEPPIN OUT är en välsmord rockmaskin från Falun som levererat förstklassig rock ända sedan mitten av 80-talet. Repertoaren är varierad, men allt bandet tar sig för får en touch av det där varma, goa rocksoundet band som Rolling Stones och Status Quo hade på 70-talet. Det där soundet som infinner sig först efter decennier av sena nätter, rökiga krogar och lättfotade fruntimmer…

Vad som höjer Steppin Out över mängden av rockband är följande: Hög musikerstandard; -Inget band är starkare än den svagaste länken. I Steppin Out finns ingen svag länk. Erfarenhet och Rutin; -Steppin Out har turnerat sen 80-talet... Genuinitet; -Steppin Out är Rock. På riktigt.

Professionalitet och Kompetens; -Steppin Out levererar förstklassig underhållning medelst Rock´n Roll. Vid varje tillfälle. Sound, Stil och Känsla; -Steppin Out har ett unikt sound som finslipats under årtionden. Steppin Out har stil och integritet, och därtill vett att skilja en bra rocklåt från en dålig. Vilket sammanhang det än gäller, konsert, rockshow, konferens, företagsfest eller vanlig krogafton, så är det alltid betryggande som arrangör när man kan luta sig tillbaka, lugnt förvissad om att alla delmoment i arrangemanget är till 100% kvalitetssäkrade. Att engagera Steppin Out är att förvissa sig om att delmomentet musik och underhållning håller absolut toppklass.

Band Members
Alex Hradsky -Telecaster
Peter Stegemann - Stratocaster
Linus Carlsson - J-bass, sång
Fredrik Halvarsson -Trummor, sång
Tim Vinnicombe - Leadsång

Record Label
Unicorn Music

In brief…..
STEPPIN OUT är ett kultigt rockband som nån gång på 80-talet fann sin väg in i den ölindränkta rockdimman… 
…och stannade där.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.