StorSchlaget

Id: 14952

StorSchlaget
StorSchlaget är samlingsnamnet för ett gäng rutinerade artistvänner med bakgrund i Melodifestivalen, som slagit sig samman och har väldigt roligt på jobbet.


Efter bland annat 5 år som ”husband” på anrika Restaurang Victorias populära måndagsklubb i Kunsträdgården/Stockholm och 9 galna säsonger med egna schlagerfredagar på Nattklubb Ice/Harrys/Hotel Bügelhof i Sälen, verkar det vara ett vinnande koncept.


Showen är anpassad för både nattklubbsmiljö där publiken upplever tempo, humor, glädje, och charm, och för sittande publik, där lugnare tempo kan erbjudas med lugnare låtar, tävlingar och allmänt publikmys som suggsesivt bygger upp stämningen till party.


Passar alltså bra för både klubb och företagsevent.
Schlagerdängorna avbyter varandra och ramas snyggt in med humor, publikkontakt, stil och finess.
Låtvalet är utvalt efter igenkänningsfaktor, och varierar mellan nostalgiska och nyare dängor.
Medryckande låtar och spontan allsång där ALLA känner att de är med.


Att integrera med gästerna och ”bryta scenrummet” genom att gå ut i publiken, ja, ibland även bjuda upp folk till scenen, är något som uppskattas enormt, skapar gemenskap bland gäster och höjer lyckokänslan en sann StorSchlagerkväll!!


När stämningen är i topp, kan dessutom en gätartist från tex melodifestivalen dyka upp, som då uppbackas med kör och dans av StorSchlaget medan Stjärnan river av sina kända hits.


”Lättsamt men proffsigt” är nyckelorden här.
Succé är ett StorSchlaget faktum.
^