TAPPER & UNDERBAR

Id: 11431

TAPPER & UNDERBAR
Tapper & Underbar En annorlunda paketerad inspirerande föreläsning, där Catharina Lindahl både sjunger och pratar utifrån sina upplevelser och möten. Bl a berättar hon om sin resa från att som blygaste 13-åring på sin skola inte våga öppna munnen i klassrummet, till att stå på scen och sjunga sin egen musik ackompanjerad av Ulf Lundells band! Hon talar om hinder såsom blyghet och jantelagen, och hur man kan ta sig igenom dem. Hur man kan få kraft att våga vara den man är och våga göra verklighet av sina drömmar. Att helt enkelt våga leva sitt liv som den man är, i det här livet som ju är DET vi har!

Syfte: Att stärka individen och därmed stärka gruppen/företaget/samhället etc.

Bakgrund: Catharina Lindahl är förutom sångerska och föreläsare även beteendevetare med fil. kand., utbildad Studie- och Yrkesvägledare på Lärarhögskolan, och har inom detta yrke, men även som lärare, sång- och röstcoach, mött och stöttat människor i alla åldrar.

Några referenser
Catharinas sång och texter är som musikalisk terapi med många känslor att finna i sitt eget inre. Jag har till mina musikprogram engagerat många artister och Catharina är en av dem som sätter starkast avtryck inombords.
Gunvor Segerbrant Kultursekreterare, Södertälje Kommun

Catharinas uppträdanden behandlar människans välbefinnande och självkänsla genom personliga sångtexter. Hennes budskap om livsglädje och att få folk att tänka till är det centrala i hennes uppträdanden. Catharina är en mycket stark och kärleksfull artist som bl a har arbetat ideellt med hjälporganisationer. Hennes outtröttliga drivkraft att skapa en positiv förändring hos andra i takt med ett genuint intresse för humanitära samt kulturella frågor, gör henne till en unik inspiratör på scenen.
Afrodita Krupl Hypnoterapeut och försäkringshandläggare på SEB Trygg Liv

Tack för att du är du/Du sjunger vackert.
Kram och God Jul
Sussi Hemlös
^