Teddy & The Bear

Id: 16639

Teddy & The Bear
Två galningar med en vilkorslös kärlek till musik, glimten i ögat och ett stort behov av att bjuda på oss själva! Häng med! Det blir kul!
Teddy and the Bear består av de två rutinerade musikerna Ricky "Bear" Delin och Erik "Teddy" Wirhester.
Ricky har över 25 år i musikbranchen som låtskrivare och skivproducent, där han jobbat med dussintals svenska och internationella stjärnor. De senaste åren har han främst jobbat i Sverige och USA.
År 2010 så var ett av Rickys produktionsjobb att producera ett då okänt band ifrån Stockholm som hette "The Spin". Sångare och gitarrist i bandet var
Erik Wirhester. Skivan kom ut till lysande recensioner och
The Spin började turnera flitigt, framförallt i England där dom senare bosatte sig utanför London och spelade och levde på sin musik under 1,5 års tid.

Men nu har Teddy och Björnen slagit ihop sig med ett mål i sikte, och det är att leverera 50 års musikhistoria på ett sätt som ni aldrig glömmer. Stämningen skall vara på topp och klassiska publikfavoriter pumpas ut med mycket glädje och energi. Så ta chansen att uppleva Teddy and the Bear live. Sitt skönt och sippa på något gott i glaset, eller dansa och studsa tills att fötterna inte orkar bära er längre.

Låt oss stå för underhållningen så ska vi ge vårt yttersta för att ger er en kväll som ni sent kommer att glömma.
^