The Basement Leaks

Id: 16705

The Basement Leaks
The Basement Leaks är ett band som startade för två år sedan som ett solo-projekt när sångaren bodde i Manchester, England. Låtarna var där, men han behövde medlemmar som både förstod visionen, gillade låtarna och kunde bidra med något speciellt till projektet. Efter att en medlem flyttat till fjärran ort så har senaste tiden gått åt att hitta en trummis som kan sjunga stämmor. Nu är han funnen. The Basement Leaks är komplett.

The Basement Leaks är ett Indierock band på fyra killar i tjugofem års åldern med rötter från Sverige, Finland och England. Bandets medlemmar är alla baserade i Stockholm.

Just nu jobbar bandet på att få ut 5 separata singlar med olika omslag, skapa visuellt material till marknadsföring och självfallet sprida sina vingar och börja spela live.

The Basement Leaks skriver sin egna musik men kan alltid blanda med covers. En vän till en i bandet sa så här: jag tror att er musik kan attrahera en publik utomstående den ni redan kan ta med er live, som gillar att lyssna på svängig och slagkraftig Indie musik med teman och mening många kan relatera till.

Boka oss för ett gig. Ni kommer ha kul.
^