The Hebbe Sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio

Id: 16079

The Hebbe Sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio
Glädjefylld swing perfekt för danskvällen, jazzklubben eller företagsfesten.

The Hebbe Sisters
Glädje, utstrålning, musikalitet!
Emelie, Josefine och Maria är tre värmländska, välsjungande systrar som har sjungit sedan mycket tidig ålder. De uppträder regelbundet i många olika sammanhang både i Sverige och utomlands. Nyligen har man kunnat se dem leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto. Systrarna har en förkärlek för swingmusik, men de sjunger även bl.a. pop, klassiskt, musikal och visa. Trion levererar alltid högklassiga program med härlig energi och träffsäker stämsång. Under de senaste två åren har de hunnit med hela fem turnéer i Schweiz och att släppa två album tillsammans med deras föräldrar i Duo Sentire: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017).

Jan Adefelt Swingtime Trio
Jan Adefelt kontrabas - Bengt Stark trummor - Stefan Gustafson piano.
Jan Adefelt Swingtime Trio består av tre väletablerade svenska jazzmusiker, som under många år spelat tillsammans med artister som Alice Babs, Monica Zetterlund, Arne Domnerus, Putte Wickman, Jan Allan, Bernt Rosengren. De har även ackompanjerat internationella artister som Clark Terry, Thad Jones, Bob Brookmeyer, Georgie Fame, Harry ”Sweets” Edison.
Att jobba med swing utifrån ett jazzhistoriskt perspektiv har alltid varit trions signum. Deras erfarenhet att spela och föreläsa om detta koncept speglar sig i trions svängiga livekonserter. De är alla tre lärare på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, Bengt och Jan som huvudlärare på sina instrument och Stefan som lärare i jazzpianometodik.
^