The Hebbe Sisters

Id: 16076

The Hebbe Sisters
Glädje, utstrålning, musikalitet!

De är värmländska, skönsjungande systrar som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet.

Systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer (som b.la pop, klassiskt, musikal och visa) på repertoaren som de levererar med härlig energi och träffsäker stämsång.

”Helt solklart!” sa Charlotte Perrelli när The Hebbe sisters medverkade i TV4s program Talang 2009, som även gav beröm för deras vackra sångröster. De uppträder regelbundet både i Sverige och utomlands. Nu senast har man även kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.
Under de senaste två åren har de hunnit med hela fem turnéer i Schweiz och att släppa två album tillsammans med deras föräldrar i Duo Sentire: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017).

”De förvaltar och för vidare traditionen av den klassiska jazzsången med en avspänd scenunderhållning, timing och träffsäkra stämmor.” – Robert Wells, svensk pianist, kompositör och arrangör
”The Hebbe sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!” – Gunhild Carling, svensk jazzmusiker och multiinstrumentalist

”De sjunger otroligt bra och lätta att ha att göra med. De är jättepositiva, glada och roliga tjejer. Riktiga proffs!” – Jan Johansen, svensk sångare och artist.
^