The Jets

Id: 16826

The Jets
Vi skapar ett exklusivt vintage-filter över ditt event med shownummer framförda av röster i världsklass!
The Jets förvandlar 90- och 2000-talets största hits till den storslagna Gatsby-stilen från förr. Vi erbjuder allt från mysigt mingel och classy middagsunderhållning till hög feststämning med dans på borden. Tillsammans med er skräddarsyr vi en exklusiv upplevelse som passar ditt företag eller privata evenemang och garanterar en kväll ni sent kommer att glömma!

Exempel på vad vi kan erbjuda:

1. Ready to mingle
Den lugnare underhållningen där ni kan mingla men samtidigt sätta an den rätta stämningen med skönsång till modern musik i 20-40 talets anda.
Kan bokas med bl a; pianist eller förinspelad musik

2. Dinner with a view
En riktigt classy underhållning med lite högre tempo och fler danssteg, här kan man lätt drömma sig bort till Gatsby-eran och svängiga storband. Passar till både sittande middag, temafester eller för att liva upp ett företagsevent.
Kan bokas med bl a; förinspelad musik med eller utan live-saxofonist.

3. Dreamin’ of a vintage Christmas
Dags för årets julbord? Kombinera våra andra koncept med underbara jullåtar i vintage stil. Vi erbjuder flera populära julsånger både till när ni vill mingla och drömma er bort till en sagolikt vit vinter eller när ni vill rocka runt julgranen!

4. DJ
Kan bokas innan, under och efter gig.
Vilka är vi?
Alla i trion The Jets har arbetat professionellt på scen i ca 10 år vardera med samlade meriter från bl a Wallmans och flertal turnéer i Sverige, Tyskland, Norge och USA. Vi har lång erfarenhet av allt från fyllda arenor upp till 5000 personer till packade dansgolv på trendiga nattklubbar och kan därför se till att du kan njuta medan proffsen gör jobbet!
^