The Luxe

Id: 11997

The Luxe
OM DET ÄR SÅ HÄR BRA FÖRSTA GÅNGEN DE SPELAR LIVE. TÄNK ER DÅ DERAS FRAMTRÄDANDEN OM 5 ÅR.

Juryns ord när The luxe vann den rikstäckande tävlingen tele2studio på Berns Salonger i Stockholm den 28 Maj,2008. Juryn bestod av Jonas Siljemark (VD på Warner music Scandinavia) Mattias Wachtmeister (A&R på Warner music Scandinavia) samt utvalda musikbloggare.

Nu, två år senare är vi inte bara äldre och ett mer erfaret liveband. Vi känner också till vikten av att alltid vara på topp och uppdaterad i denna ständigt förändrande bransch. Vi är alltid redo för en spelning. Det är därför vi håller på med detta från första början, för konserterna, mötet med publiken.
Vi hoppas på att få spela så mycket som det bara går i Sverige och runt om i Skandinavien under 2011. I början av sommaren åker även tillbaka till Tyskland för att spela både festival- och klubbspelningar.

Under våren har vi flera små och stora projekt. Vårt första är att spela in och släppa en tvåspårig singel. Låtarna är redan skrivna och inspelade på demo. Nu letar vi bara efter en producent att samarbeta med. Till singeln kommer vi även att spela in en musikvideos som kommer bli något alldeles extra. Något för öron, ögon och kanske även en interraktion mellan lyssnaren och bandet.

När allt är klart vi har vi en stor Releasefest i vår hemstad Malmö där vi kommer bjuda in Familj, vänner och personer i musik- och nöjesbranschen.

I höst ser vi framemot att spela in vårt debutalbum, som förhoppningsvis kommer släppas i början av 2012!

Ta hand om er,
Timmie, Niclas, Björn & Felix
^