The Repeatles

Id: 13082

The Repeatles
The Repeatles — det ultimate 60-tals-coverbandet
The Repeatles bildades i Arne Brox garage i västra Stockholm sommaren 1997, där han och Janne Borgh repade Beatleslåtar inför ett bröllop.

Historien kunde ha slutat där men av någon anledning så gjorde den inte det

15 år mer än 500 spelningar senare har bandet bestämt sig för att fortsätta sin resa efter ett kort uppehåll där medlemmar har bott utomlands. Tillsamman med Peter Beckman, Stefan Klingborg och en repertoar på över 300 låtar från 60- och det tidiga 70-talet samt en garderob som skulle göra Svenska Filminstitutet avundsjuka är nu The Repeatles redo för kapitel 2!

Sedan 2003 har bandet spelat mer utomlands är i Sverige, mycket tack vare International Beatlesweek i Liverpool som gästades för första gången i augusti det året. Viktiga kontakter knöts och the Repeatles har sedan dess besökt USA, Kanada, Argentina, England, Belgien och Finland åtskilliga gånger, senast 2012 i Louisville, Kentucky på USAs största Beatlesfestival. Festivalen heter Abbey Road on the River, och The Repeatles har gästat varje år sedan 2005.

På hemmaplan spelad bandet gärna på företagsfester, bröllop och private fester och även gärna på klubbar och restauranger. Bandet bjuder på en energisk 60-talsshow med autentisk utrustning och tidsenliga kläder.
^