Three D With Six Piece Band
Three D består av tre färgstarka tjejer som alla på var sitt håll har lång erfarenhet och en gedigen bakgrund inom artistbranschen.

Marie, Jennie och Mari började sjunga ihop redan år 1997, under namnet G.U.L., och blev handplockade för att sjunga vid modevisningar och andra tillställningar.
De medverkade bland annat i TV-programmet Scensommar. Tjejerna trivdes så bra tillsammans att en fortsättning var självklar. Namnet Three D bildades då gruppen, år 2000, fick i uppdrag att inviga galan Guldmasken.

Three D innebär tre personligheter, tre röster och tre tjejer med olika kvalitéer som kompletterar varandra perfekt och ger en tredimensionell känsla...

Three D har samarbetat med ett flertal kända svenska artister, till exempel Nanne Grönvall, Carola, Charlotte Perelli, Jan Johansen, Jill Johnsson, Pernilla Wahlgren, Shirley Clamp, Magnus Carlsson, Anne-Lie Rydé, Richard Herrey,Marit Bergman, Veronica Maggio, Sarah Dawn Finer, Sonja Alden, Fredrik Kempe och Christer Björkman. Bland utländska artister hittar vi Olsen Brothers, Sandra Kim, Sertab Erener, Katrina från "Katrina and the Waves" Johny Logan och många fler!

Three D har medverkat i bl.a. TV-programmet Bingolotto och SVT:s "Solo" tillsammans med Nanne Grönvall. De har även varit publikuppvärmare på hela melodifestivalens turné och sjungit i bidraget ”Långt bortom tid och rum” med Mathias Holmgren.

Naturligtvis står Three D även på egna ben. Röjiga discoshower, middagsunderhållning och mässor med specialskrivna texter och musik är bara några exempel på vad de har gjort under de senaste åren.

De har teaterproduktioner i ryggen som t.ex. West side story på Oscars, A Chorus Line turné, Charlies tant på Intiman, Strålande tider på Maxim, Wings and things på Göta Lejon och Jerry Williams show på Börsen.
Under sommaren 2002 och 2003 var Marie och Mari med i Den stora schlagerfesten som gjorde bejublade turnéer runt om i Sverige och där fick mersmak för schlager!

Three D kan bokas i en mängd sammanhang för att sätta fart och färg på tillställningen.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.