Tina Ahlin

Id: 10030

Tina Ahlin
SHOW, KONSERT & EVENT
Tina har ett unikt kontaktnät med svenska artister vilket innebär att vi tillsammans med er kan skräddarsy kvällen enligt era önskemål och idéer där Tina och hennes trio är grunden. Tillsammans med er kan vi skapa en unik upplevelse för gästerna. Tina är fantastiskt duktig som konferencier och jobbar även ensam med piano.

TINA AHLIN
Tina Ahlin har varit aktiv i tv och musikbranschen i över 20 år. Hon spelar piano, munspel och sjunger och under sin karriär har hon samarbetat med artister som Hasse Alfredson, Lisa Nilsson, Orup, Tomas di Leva, Wille Crafoord, Stefan Sundström, Monica o Carl–Axel Dominique och många, många fler.

För den breda publiken blev hon känd som lagledare i TV-programmet Så ska det låta och för den uppskattade musikhörnan i SVT:s Gokväll. Där bjöd Tina in och musicerade med så vitt skilda gäster som Loa Falkman, Robert Broberg, Salem Al Fakir, Tomas Di Leva, Lill Lindfors och många många fler! 4 säsonger har det blivit med ca 50 musikaliska möten!

Tina har sjungit och dansat i flera shower, bl.a. "Lorry-revyn" på Oscars, "Prins korv under taket" med Hasse Alfredson och Peter Dalle, "Hjalmars spelhåla" med Peter Flack i Örebro och "Pang på Pudeln" med Vibafemba - som gick för utsålda hus i 1 år på Katalin i Uppsala.

Under våren släpper Tina en ny CD med svenskt material.
^