Tobias Chilli

Id: 12369

Tobias Chilli
Tobias är bland annat känd från Talang TV4, Rampljuset i SVT och tog även silver i trolleri SM i år. Han jobbar som underhållare, har ett brett register där han ger förslag på vad som passar din fest bäst.

Tobias har underhållt miljontals folk runt om i Sverige och är erfaren i att underhålla på företags fester, bröllop, 50års kalas m.m, tveka inte att höra av dig för att få erbjudande på vad som passa din fest bäst.

Vill du bjuda på något extra?
Tobias erbjuder en fartfylld show som får publiken att skratta, bli chockad och imponerad. Showen består av flera överraskningar och en stor blandning av förvirrande trolleritrick, galna volter och imponerad jonglering.

Därför händer det hela tiden nya och spännande saker med mycket variation. Ibland börjar föremål att sväva, ibland är det massa musik full fart och helgalet, ibland försvinner saker och ibland får hela publiken själva vara med och göra konstiga och roliga rörelser. Tobias vann SM pris med denna show i Sveriges Bästa Underhållande show.

Bröllop
Tackar för jättebra underhållning och trevlig musik under vår bröllopsfest. Det va super och vi kommer rekommendera dig vidare. / Maria &
Christoffer

Birsta City
Väldigt skicklig underhållare som fängslade publiken med sina konster.
Lättsam att ha att göra med och våra kunder och besökare såg väldigt nöjda ut! Ser fram emot nästa gång. / Elina Sandin

50-års fest
Tusen tack för ett otroligt bra uppträdande. Alla blev mycket imponerade, du var kvällens höjdpunkt och ett minne för livet! / Mona Tuvén
^