Tom Riviere
Min karriär startade när jag var åtta år och turnerade med mina föräldrar runt om i Europa. Inriktningen på turnén var dans och komedi och här föddes mitt stora intresse för musik. Vid 22 års ålder slog jag igenom på egen hand och började min professionella bana som kompositör och artist.

Jag fick prestigefyllda uppdrag och utmaningar bland annat som musikalisk ledare för den legendariska Caecar's Palace, Las Vegas, i tre år och senare som musikalisk ledare för Harrahs Casino Hotel, Lake Tahoe, Nevada, i fyra år.
Här dirigerade jag min egen orkester samt förberedde, genomförde, producerade och utförde föreställningar med enastående konstnärer som Petula Clark, Al Martino, Bobby Vinton och många flera.

Med en viss dragning till jazz och fusion, tillägger jag en känslig klassisk touch till mina pianostilar, både i min behandling av normer och i mina egna original. Min repertoar omfattar klassiskt, rock, soul, disco, funk, revynummer och kärlekssånger. Jag har i och med min utmanande och utvecklande bakgrund som artist och dirigent fått möjligheten att arbeta på några av de mest eleganta och internationellt erkända nattklubbarna och teatrarna i Europa och Asien.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.