Totalt Frispel

Id: 15175

Totalt Frispel
En akustisk duo som spelar precis vad som helst
Med Anton Körberg och Chris Andersen.

Anton Körberg har lång erfarenhet av att stå i rampljuset och har varit programledare i TV och radio i många år och har även stått på många scener som professionell musiker. Chris Andersen har trubadurat sedan barnsben, rest land och rike runt som dansbandsmusiker samt varit med i talangtävlingen Idol.

Duon är underhållande, bjuder på många skratt och har sällan någon låtlista. Publiken bestämmer, bandet spelar och oftast låter det någonstans mellan hyfsat bra och fantastiskt. Det blir roligt snack från scenen och mycket interagerande med publiken. Duon känner in sin publik och anpassar framförandet därefter – är publiken blyg så spelas den musik som passar bäst för eventet, vill publiken ha ös får de ös.

Duon har spelat ihop i många år på såväl stora som små scener, är väldigt samspelta och lyhörda. Utöver musik i skala från lugn lounge till dragit party komponerar de gärna en lagom medryckande musikgissartävling. Med andra ord lugnt och skönt, roligt och skojsigt eller party – det är bara att välja.

Anton Körberg har även gedigen erfarenhet som konferencier och moderator på TV och företagsevent, därför kan Totalt Frispel erbjuda en helhetslösning till den som önskar underhållning till sitt event.

* Konferencier och moderator
* Musikquiz och lekar
* Bakgrundsmusik
* Renodlat party
* DJ

Duon kan ta med sig full utrustning av ljud och ljus så allt blir väldigt smidigt och enkelt, helt enkelt. Hör av dig om du undrar något!
^