Trio 40 Love, Duo 40 Love

Id: 15266

Trio 40 Love, Duo 40 Love
Vi sjunger på fester och evenemang av olika slag, antingen som en duo eller som en trio. Till noga utvald bakgrundsmusik eller med musiker efter kundens önskan.

Vi erbjuder även livemusik med musikquiz sen ett år tillbaka och kommer även att ha musikquiz på två ställen denna höst, på restauarang Norroport och Belgobaren i Stockholm.

Samt i flera års tid har vi uppträtt med julmusik, två-stämmiga svenska traditionella julvisor och engelsk jul-pop.

Helena Östling
hennes musikaliska inriktning är sång och låtskriveri. Inspirationen hämtas från olika stilar som klassiskt, soul, pop, jazz och gospel.
Hon har som körsångerska turnerat med Luther Martin Kintu`s. Gjort lead och körsång på "radiojinglar" i sverige och Danmark. Varit låtskrivare, körat och spelat tvärflöjt på Vanessa S (tysk Idol artist) cd skiva.
Utbildningar: 6 år i V-ås musikklasser, 2-år musikgymnasium, 1 år-
Musicians Institute i Los Angeles VIT (Vocal Institute) samt 4-år Bachelor degree i songwriting på Berklee College of music.

Anne Johansson
Med Adolf Fredriksmusikklasser fick hon tillfället att uppträda flertal gånger i Konserthuset med stycken från musikalen Jesus Christ Superstar och körade till Carola Häggqvist i TV.
I samband med MI-vistelsen medverkade hon i L.A. gospelkör som bla Glady’s Night gästade i. Körade i ett L.A.-band samt medverkade i rockmusikalen ”Third Day” ’92-93.
Väl hemma i Stockholm ’93 startade hon och medverkade i ”Anne ́s Jazzband” tom ’99.
Genom åren har hon medverkat i olika coverband och hon sjunger och spelar gitarr än i dag i coverbandet ”Burning Burritos” som spelar pop,rock, soul & country.
2005 sjöng hon in en cd-skiva ”Svenska Visor”. Hon skriver låtar till andra artister.
Utbildningar: 6 år-Adolf Fredriks Musikklasser, 2-år Musicians Institute i Los Angeles på VIT och KIT. (Vocal Institute och Keyboard Institute). 2010 1-år Musikproduktions heltidslinje på Kulturama där hon lärde sig studio- och live-inspelning samt musikproduktion.
^