Trollis

Id: 9065

Trollis
TROLLIS presenterar FESTMAGI! – TROLLIS är FESTMAGI!!!

Stämningen är festens viktigaste ingrediens och kanske den mest svåråtkomliga… TROLLIS är en fingerfärdig och engagerande trollkarl som skapar stämning genom mycket skratt och oväntade vändningar i sin föreställning. FESTMAGI är stämning!!!

Scen/salong: där TROLLIS står på en befintlig scen, ett podium eller helt enkelt ställer sig på en stol för att få så mycket närhet till publiken som möjligt. Därifrån framför han en föreställning som bygger på mycket publikkontakt och skratt. Han framför mirakel med kort, rep, dukar, lånade sedlar, m.m. på ett mycket personligt sätt och med många oväntade vändningar. Publiken används hela tiden som ett bollplank i kommunikationen och under föreställningens gång får ett flertal åskådare hjälpa honom med ett flertal trick på scenen.
Att stå på scen och ”vara kompis” med publiken är något TROLLIS älskar och det märks.

Close up magi: där TROLLIS minglar runt bland gästerna och underhåller med sin fingerfärdighet. Här används kortleken mer frekvent men även gummiband, dukar och en och annan biljardboll brukar dyka upp när man minst anar det. Allt detta och lite till sker mitt framför ögonen på åskådarna och bara på en halv meters avstånd! När man ser TROLLIS framföra sina trick förstår man att han älskar sin magi. Man känner sig verkligen som en ”kompis” med TROLLIS som hela tiden har glimten i ögat.

Det går utmärkt att kombinera dessa två koncept. T.ex. kan TROLLIS mingla runt bland gästerna/festdeltagarna när festen börjar och framför sedan sin scen-föreställning till kaffet efter middagen.

TROLLIS uppträder på såväl företagsfester som privata tillställningar. FESTMAGI kan förgylla DIN firmafest, kick off, mässa, kundträff, säljmöte, festival, kalas, bröllop… Ja, överallt där det får plats en trolleriväska och en kvadratmeter att stå på, där trollar TROLLIS fram stämningen.
^