Uffe Söderberg
Uffe Söderberg är sångare och gitarrist i No Limits sedan år 2000.

Han har varit och är fortfarande sång-instuderare/sångarrangör på Wallmans. Han har t.ex. haft hand om Golden hits Stockholm i princip helt på egen hand sedan 1996 vad det gäller sångarrangemangen där. Även många andra Wallmans-nummer har Uffe signatur på sig. Både i Köpenhamn, Malmö, Oslo, Åre, Sälen, på turné osv.

Uffe var en av de tre i kören under en sommar på Allsång på Skansen med Lasse Berghagen och har även körat på Melodifestivalen tillsammans med kollegan Peter Malmrup. Artisten var då Andreas Lundstedt, idag mest känd från discogruppen Alcazar.
Under en period bildade Uffe en trubadurduo med kapellmästaren från Idol-bandet, Johan Röhr.
I samband med alla företagsevenemang som No Limits har gjort genom åren så har Uffe ofta spelat som trubadur tidigt på kvällen. Många gånger uppträder han med killarna i bandet som duo, trio och som unplugged kvartett utöver pop och rock spelningar som bandet normalt gör. Uffe har dessutom spelat mycket på egen hand som trubadur både i Sverige och utomlands. Repertoaren är otroligt bred och spänner över alla genrer och tidsåldrar.

Med personlighet, charm och en enorm erfarenhet som väldigt få besitter, har Uffe ett stort underhållningsvärde på scen.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.