Ulf Westman

Id: 13761

Ulf Westman
Ulf är en artist med betoning på underhållning. Humor och interaktivitet med publiken är nyckelord.

Ulf´s specialitet är att underhålla med en kul mix av trubadurlåtar och fartig MusicQuiz. Var med och lek i "Så kan just ditt gäng låta". Det blir mycket sång och skratt. En garanterat festlig kväll med riktig "afterstämning".

Spelar även ”vanlig” trubadurkväll. Då blir det gärna en stor blandning av låtar och stilar, från gamla godingar som Taube, Cornelis och Beatles till aktuella hits.

Vill du ha en mix av underhållare och programledare så är Ulf också ett perfekt val.

Några röster ur publiken: ”Kan inte du stanna och spela hela natten?” ”Så här roligt har jag inte haft på länge!” ”Det här är precis de låtar man vill höra”

Ljudanläggning ingår i priset.

Kommentarer:

2014-12-15 14:17
Betyg: 5

Tack för en fantastisk start på våran kväll. Samtliga medarbetare tyckte det var superkul och den bästa sammankomsten någonsin. Med vänlig hälsning Kristina Andersson LAPPETORP

2014-08-28 09:41
Betyg: 5

Stort tack för din insats i Lördags Du fick folk som inte brukar dansa att dansa, gammal som ung. Har bara hört positivt. Det blev en verkligt trevlig stämning med dej som trubadur. Din känsla för vad folk gillade gjorde att många sa att det var trevligt med trubadur. Tack för hjälpen med lek och nubbevisor. Ha det bra. Med vänlig hälsning Peter

2014-06-02 12:51
Betyg: 5

Vi är supernöjda, tack snälla! Hörde mycket gott om dig från gästerna också! Sofie Sandberg Operakällarens Catering

^