Viktor Nordström

Id: 16817

Viktor Nordström
Viktor Nordström är ny i stan. För den unge artisten har drömmen om att få bosätta sig i Stockholm varit nästa steg i karriären. Förberedd med ett bagage av nya fräscha låtar, ny image så är småstads artisten redo för huvudstaden. Viktor är 22 år född och uppvuxen i ett litet samhälle utanför Katrineholm.

Viktors första låt “Ett Brustet Hjärta” var bara början på resan. Popmusiken skapas med iden om att de ska uppskattas hos alla. Stora stråkarr med producerade trummor mixas ihop med en skör sång och texter som lyckas sätta ord på känslor.

Viktor Nordström lever i musiken. Det han skapar ger lyssnaren en inbjudan in i genomtänkta rytmer och känslofylld textförfattning. Känslan är så äkta att en näst intill kan ta på den. Viktor sjunger om möten ur sitt liv och olika händelser ur uppväxten. Småstadspop. Han har alltid skapat men behovet att mätta andras öron har varit en drivkraft för Viktor.

Under året ligger fokus på att släppa musik och spela för publik. Viktor tar med sin gitarr ut på vägarna med visionen om att skapa euforiska kvällar runt om i landet. Missa inte detta.

“Viktor Nordström, uppvuxen i småstad med alldeles för stora drömmar.”
^