Vision (ABBA)

Id: 14314

Vision (ABBA)
Vi ger dig en vision!
När du letar efter en ABBA tribut som lockar till mersmak så kan vi från och med december 2014 erbjuda en show som underhållit, roat och fått publik i Europa att glädjas gång efter gång. Vi har lång erfarenhet av att underhålla breda publiklager med krav på underhållningsvärde och har under de senaste 15 åren framträtt med vår show i bl.a. England, Spanien och Tyskland för att sprida glädje genom musik, sång och show genom musikskatter ur och från ABBAS sagolika karriär.

Vår show är visuell och högintensiv där varje låt innehåller något nytt, från klädbyten till tidsenlig koreografi med tempo med finess och humor. Vi låter publiken njuta av de mest kända ABBA-låtarna ur deras repertoar och har alltid lyckats med vårt uppdrag, att underhålla både ung och gammal och göra våra kunder nöjda. Vi arbetar med fantastiska dansare, sångare och musiker från scener runt om i världen där ett flertal artister även jobbat med de stora uppsättningarna i West End. Vi är stolta men aldrig överraskade när nöjda kunder anlitar oss gång efter gång, vi arbetar därför med ständig utveckling genom att förfina och utveckla showen. Våra kvinnliga sångare skapar tillsammans det unika ABBA-sound som publiken hela tiden vill höra mer av.

Vi kan även lära publiken enklare dansrutiner och bakgrundssång för att de skall känna sig delaktiga och hjälpa till i refränger. Ett utmärkt sätt att låta dem ta med sig ett bestående minne hem från vår show och ditt evenemang. Vi ramar dessutom in showen med stämningsfullt ljus och ser till att specifikation för ljudanläggning passar den lokal du valt för ditt evenemang.

När du väljer att boka vår tribut till ABBA vill vi att du vet att du seriöst tar dig tid att känna att detta passar just din målgrupp. Vi kan därför skräddarsy storlek på uppsättning, personal och teknik för att passa in i de flesta event och framförallt erbjuda showen för både stor och liten budget.
^