W2 (U2)

Id: 9077

W2 (U2)
Söker ni ett band med det där lilla extra som får publiken i extas, som får publiken att sjunga med i välkända refränger? Som spelar låtar som får nackhåren att resa sig. Då finns bandet för Er, nämligen W2 (double U2), Sveriges i särklass bästa U2- tributeband, ja kanske rent av ett av världens bästa U2-tributeband!

En sångare med samma känsla i röst och uttryck som Bono, knappt att man märker skillnad på deras röster, inte för inte att han deltog i sikta mot stjärnorna i TV 4! En gitarrist med samma glöd och känsla i gitarrspelet som The Edge och dessutom väldigt lik honom utseendemässigt! En basist och trummis som får U2-låtarna att lyfta.En kvartett som helt enkelt låter och ser ut som U2! Närmare originalet än så här kan man inte komma!
 
Tveka inte! Ni kommer inte att ångra Er! W2 har bara fått hyllningar vart de än spelat! W2 har dessutom direktkvalificerat sig till SM-finalen av Battle of the Tribute Bands på Sweden Rock festivalen två år i rad, 2005 och 2006 i stenhård konkurrens med 200 andra tribute - band från hela norden!
^