Willys Washroom

Id: 14653

Willys Washroom
När började allt egentligen? Detta har vi funderat på! Var det när bandet startade, eller var det när två av de fem medlemmarna började klinka och sjunga tillsammans i smyg?

Vi törs nog ändå säga att grunden lades ungefär vid tiden då blyhaltig bensin stoppades i Sverige samt då det första kontraktet för att bygga Öresundsbron skrevs på. Alltså någon gång under 1995. Sedan dess har det hänt massor. Varför vi heter som vi heter?

Ja, det är alltid svårt att komma på namn, men det var vår trumslagare som kläckte det. Willys washroom skulle vi heta. Egentligen ganska självklart eftersom vår replokal ligger i ett litet hus i skogen där en man vid namn Willy bodde. I hans tvättstuga, som är extremt mycket större än en normal enmanstvättstuga, har vi fått ihop det material som vi idag framför.

Det skulle ta upp en hel dags tid att skriva om alla roliga och dessvärre även sorgliga minnen som uppstår när vi tänker tillbaka. Därför gör vi oss icke besvär med detta och säger istället att vi numer har sanslöst roligt på våra spelningar som vi genomför och vi har en rad referenser att luta oss emot. Tveka inte att höra av Dig till oss om Du vill ha en oförglömlig kväll med massor av hits och massor av party!
 
Väl mött!
WILLYS WASHROOM
^