Xpectacular

Id: 15263

Xpectacular
Med professionella kabaréproduktioner av högsta klass eftersträvar vi en långsiktigt hållbar etablering i den svenska nöjesvärlden. Vi urskiljer tre utvecklingsfaser:

I det korta perspektivet vill vi befästa vår unika och oberoende ställning genom att själva kunna stå för hela produktionen, inklusive koreografi, musikarrangemang, manus, kostymdesign, ljussättning och specialeffekter.

Ambitionen i nästa steg är att ta ett större ansvar för våra artisters rekrytering och utbildning genom att bilda vår egen kabaréskola.

Målbilden i det längre perspektivet är att Xpectacular utvecklas till ett permanent etablissemang – en kabaré i dess ursprungliga bemärkelse, där mat och dryck håller samma höga klass som underhållningen från scenen.

Mission – vår uppgift

Som vår främsta uppgift ser vi att, tillsammans med våra artister, leverantörer och samarbetspartner, skapa unika och inspirerande upplevelser som berikar det svenska kulturlivet.

Genom valet av kabarén som konstform, garanterar vi publiken ett stort mått av elegans, glamour och färgprakt. Och därtill kommer den mångfacetterade repertoaren, med musik, dans och andra scenkonster hämtade från olika länder, kulturer och tidsepoker.

Ett ständigt uppdrag för vårt kompani är att ge publiken oförglömliga minnen – och anledning att återkomma för att uppleva nya, kreativa och fantasieggande äventyr på scenen.

Vi som medverkar är:
Yahima Ortega
Richard Ortega
Tove Ahl
Isabelle Avarado
Yendis Lopez
Yainol Pedroso
Yaneisy Baez
Rocio Torres
Raciel Garces
Jekaterina Tindemarka
Lisa Lövgren
Lena Björskog
Sergio Molina
Rodrigo Batero
Yumaslin Perez
Liyannis Maceo
Sebastian Amerise
Hanna Linné
^