Zack Segelström

Id: 8539

Zack Segelström
Ålder: 38 år
Aktiva år som artist: 21 år
Utbildning: Clown, Docktillverkare, Teater-kostymör, ett gäng kort kurser inom scenframställning och teater.
Gatans och livet som gatuartist och artis hårda skola.
Detta har gjort Zack till en mångfacetterad underhållare
med underhållning för alla åldrar och framför allt inom
genren komedi och humor.

Street Corner Killer
Trolleri show en hel del klassiska trolleri nummer och en del eget och unikt material. Genomförs med en stor skopa humor. och tonvikten ligger på skratt. klädsel för att passa evenemanget.
- Ingen särskild yta behövs för denna show. passar så väl vuxen som barn. 30- 45 min. delar av showen går att plocka som enskilda nummer och inslag på tex konferens eller liknande.

Zick Puppy
Galen underhållning teknisk jonglering det mesta går på tok, publiken tvingas medverka för att det ska fungera. garanterade skratt och överraskande jonglering och blans-konster i världs klass utlovas.
- Ingen särskild yta behövs för denna show. passar så väl vuxen som barn. 30- 45 min. delar av showen går att plocka som enskilda nummer och inslag på tex konferens eller liknande.

Magic moments (Magiska ögonblick)
Klassiska trolleri nummer ringspelet. trix med kort och pengar som försvinner och dyker upp på oväntade ställen. Trasslar ihop sig byter valör.
- Ingen särskild yta behövs för denna show. passar så väl vuxen som barn. 15-20 min. delar av showen går att plocka som enskilda nummer och inslag på tex konferens eller liknande. Funkar även som bords trolleri eller i en restaurang lobby eller liknande.

Eldslukaren
Eldslukning av världsklass Zack har Fd världsrekord i att spruta eld. detta är en show på 10- 25 minuter beroende på till fälle. eldslukning eldsprutning, eldfakir poidans och en mycket annat. till stämmnings fyld musik skapar en trollsk upplevelse.
- Yta min 2 meter till publiken. fir tak höjd innomhus tillgång till att styra brandlarm. om ofentligt står bokaren för at informera ägare av lokal plats osv rörande eventuellbehövs för denna show. passar så väl vuxen som barn. 30- 45 min. delar av showen går att plocka som enskilda nummer och inslag på tex konferens elle rliknande.

The needle's eye ( Nålens öga )
Fakir-show en av nordens idag 5 aktiva nål fakirer, krossat glas. spikmatta. häftpistol. eld slukning. motorsågs-jonglering om lokal/plats tillåter. och en del annat genomförs antingen nära folk eller mitt ibland dem.
- Ingen särskild yta behövs för denna show. passar för vuxna inte för barn. möjligen äldre ungdomar.
15-25 min. delar av showen går att plocka som enskilda nummer och inslag på tex tatuerings konvent eller liknande.

Långa mannen
( minst lika lång som världens längst man, ibland till och med längre ) En eller flera stylt karaktärer som minglar runt i klädsel och kostymer som passar just ditt event. frack , 60tals hippy kläder, clownen som flyger ett litet flygplan. DDT flugan en unik syn.
Vilken av dessa karaktärer som dyker upp spelar inte någon större roll de kommer garanterat inte att missas av den som möter dem.
- Ingen särskild yta behövs för detta. Passar så väl vuxen som barn. Köpcentumet, hotelllobbyn, casinot.
1 timme i taget upp till 4.5 timmar per dag en eller flera karaktärermin. En perfekt reklam utdelare eller välkommnande figur till ditt event.

I Houdinis fotspår (In Houdini footprints)
som det låter en utbrytar show utbrytning från kedjor handbojor tvångs tröja, en stor kropp som tar sig genom en ordinär tennisracket utan nät.
- Ingen särskild yta behövs för denna show. passar så väl vuxen som barn. 25-45 min. delar av showen går att plocka som enskilda nummer och inslag på tex konferens elle rliknande.

Ballong figurer och ansikts målning
Ingen särskild yta behövs för detta. Går att anpassa utifrån evenemang första hand barn inriktat men det är klart att detta skulle kunna anpassas till vuxen barnkalaset.
- 1 timme i taget upp till 4.5 timmar per dag en eller flera personer som viker ballonger och sminkar En perfekt reklam reklam pelare för din butik köpcentrum mässan montern. ( Kläd denna eller dessa figurer i de kläder du önskar och passerande kommer stanna upp om inte annat garanterat inte missa det )
^