ZZ COP

Id: 7552

ZZ COP
Vill du ha ett riktigt coolt coverband i form av 100% poliser i uniform, är ZZ COP alternativet. Bandet har funnits sedan 1993, jodå, visst var vi före Brandsta Citysläckers, och lirar stabila svenska klassiker från alla årtionden.

Bandet har gjort bejublade framträdanden bla i parken Hunnebostrand, Kneippbyn Gotland, torget Linköping, hamnen Malmö, Skara Sommarland mm.

Bandet har deltagit i projekt över stora delar av sverige bla Rattfylleriprojekt och Vågaprojekt. Dessa projekt har varit satsningar från polisen gällande rattfylleri samt droger. I samband med dessa projekt har ZZ COP varit ett uppskattat musikaliskt inslag.

Medlemmarna kommer från olika polismyndigheter i Sverige, vilket ger bandet en riktigt bra dialektal bredd. Det tycker vi är bra då vi med lätthet kan klara av att föra givande samtal med publiken oavsett om det handlar om Östgötska, Gotländska, Halländska eller bred Västgötska.

ZZ COP har en mycket karismatisk sångare och bandet ger järnet till 110%, och ibland lite till.. så dra på er säkerhetsbältena och häng med på en riktigt skön resa.
^